Loodgietersbedrijf Maastricht

Kerkhofs Service is al jarenlang een vakkundig loodgietersbedrijf dat zich onderscheidt in het realiseren en onderhouden van gas- en waterinstallaties. We leveren onze diensten zowel aan particulieren als aan bedrijven en woningbouwverenigingen in Maastricht en omstreken. U kunt ons inschakelen bij renovaties, maar ook wanneer u een loodgietersbedrijf zoekt voor de installatietechniek van uw nieuwbouwwoning. Kwaliteit en het verlenen van service staan hierbij centraal.

Onze showroom

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom. Hier vindt u verschillende loodgietersinstallaties en een uitgebreide collectie sanitair, tegels en natuursteen. Op zoek naar een mooie nieuwe badkamer in de regio Maastricht? Bij de loodgieter in Maastricht en de omgeving van Maastricht bent u aan het juiste adres! Wanneer u bij ons langskomt staat de koffie voor u klaar en bent u verzekerd van een passend advies door deskundige loodgieters. Iets moois uitgezocht? Wij installeren het.

Laat u adviseren door uw loodgietersbedrijf

Wij verrichten niet alleen installatiewerkzaamheden, maar geven u bovenal ook graag advies. Wij vertellen u bijvoorbeeld welk sanitair voor uw situatie het meest geschikt is en begeleiden u bij materiaalkeuze. Als professioneel loodgietersbedrijf hebben wij jarenlange ervaring in de installatietechniek en zodoende veel kennis opgebouwd over deze onderwerpen. Als u in de regio Maastricht woont, kunt u voor advies bij ons langskomen. Vanzelfsprekend komen we ook met plezier naar u toe. Ook wanneer u vragen of opmerkingen heeft tijdens de installatie- of onderhoudswerkzaamheden helpen wij u graag. U kunt ons bereiken op 043 - 205 06 00 om een afspraak te maken. Maar ook via ons contactformulier kunnen we iets met u plannen.