Gootsteen ontstoppen in Maastricht

Loopt het water in de gootsteen niet goed weg? Hoort u borrelende geluiden? Dan functioneert de gootsteen niet naar behoren. Vermoedelijk heeft u dan te maken met een beginnende verstopping. Laat deze niet erger worden, maar kom in actie. Zoekt u daarvoor een specialist? In Maastricht en omstreken kunnen de medewerkers van Kerkhofs Service de gootsteen in de badkamer of keuken ontstoppen. We hebben snelle en zorgvuldige service hoog in het vaandel staan, en zijn u met plezier van dienst. Als u onze hulp inroept, is de overlast spoedig voorbij.

Zelf een verstopping ontstoppen

Een succesvol recept voor gootsteen ontstoppen? Men neme een kopje soda en een flinke scheut azijn. Doe dit in de gootsteen, en spoel het vervolgens na met kokend water. Eventueel kunt u dit herhalen. Kampt u nog steeds met een verstopte gootsteen? Biedt ook afwasmiddel of een ontstoppingsveer geen uitkomst? Waarschijnlijk is het dan tijd om een professional in te schakelen. Op onze experts kunt u in de regio Maastricht altijd rekenen. We beschikken niet alleen over vakkundige en vriendelijke medewerkers, maar ook over uitstekende materialen en hulpmiddelen. Op die manier kunnen we een ontstopping vlug voor u verhelpen. We helpen u graag!

Wij hanteren een starttarief van €67 voor het eerste uur en vervolgens een vast uurtarief van €47. Neem contact op voor meer informatie.