Installateur Maastricht

Zoals u dankzij onze bedrijfsnaam al zult vermoeden, zijn wij niet alleen als loodgieter maar ook als installateur actief. Heeft u een klus op het gebied van centrale verwarming of elektriciteit? Dan staat Kerkhofs Service in Maastricht en omgeving met plezier voor u klaar.

Snelle spoedservice

Soms heeft u een klus die niet kan wachten tot de volgende werkdag. In die gevallen heeft u meteen een ervaren installateur nodig. U kunt dan altijd bij ons loodgietersbedrijf terecht! In spoedgevallen kunt u ons namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereiken. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen, maar bel ons. Zo bent u verzekerd van een vlugge oplossing, en blijft u niet lang met de overlast zitten. Als installateur zetten onze medewerkers uw tevredenheid altijd op de eerste plaats!

Bel uw installateur in Maastricht

Wilt u meer weten over onze diensten en onze manier van werken? Of wilt u ons meteen inschakelen voor uw grote of kleine klus? Neem gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in, of bereik ons op het telefoonnummer 043 - 205 06 00. U zoekt een ervaren installateur in de regio Maastricht? U heeft hem gevonden! Met ruim 35 jaar ervaring kunnen wij elke loodgietersklus voor u oppakken.