Lekkage in Maastricht?

In elke woning kan een lekkage ontstaan. Een groot netwerk van leidingen voor zowel gas, water als afvoer, geeft kans op lekkage op verschillende plekken. De hoeveelheid leidingen in uw huis kan er aan bijdragen dat u een lekkage niet meteen opmerkt. Vaak is echter na enige tijd lekkageschade op te merken. Wanneer u natte plekken constateert in uw huis, bijvoorbeeld in de hoek van een plafond, of in uw muur, kan dit duiden op een lekkage in een waterleiding.

Het is zaak een lek zo vroeg mogelijk te herkennen en hulp in te schakelen voor het verhelpen hiervan. Wachten met het zoeken van hulp bij een lekkage kan leiden tot veel extra schade aan uw woning, wat onnodig is en kostbaar kan zijn. Heeft u in Maastricht en omgeving een vakkundige reparatie van een lek nodig? Dan staat Kerkhofs Service voor u paraat.

Herkennen van een lek

Met kennis van de verschillende signalen is een lekkage vaak vrij snel te herkennen. Op tijd reageren kan helpen bij het beperkt houden van de schade. Als u echter te lang wacht met het inschakelen van hulp, kan dit nare en dure gevolgen hebben voor uw woning.

Waterleiding lekkage uit zich vaak in de vorm van vochtplekken in het plafond, dampige plekken in uw muren of schimmelvorming. Wanneer u te kampen heeft met een vervelende rioolgeur, kan dit wijzen op een lek in uw waterafvoer. Aangezien aan aardgas een knoflook-achtige geur is toegevoegd, moet u snel handelen wanneer u deze geur sterk ruikt om onverklaarbare reden.

Lekkage verhelpen in Maastricht

Neem daarom snel contact op met Kerkhofs Service bij een vermoeden van lekkage. De lokatie en aard van de lek worden ter plekke ingeschat en we geven u een advies op maat. We voorkomen op deze manier verdere lekkage schade aan uw woning.

In Maastricht en omgeving hebben onze vakmensen jarenlange ervaring in diagnose en herstel van lekkages. Ze kunnen problemen zoals zwakke plekken en onjuistheden in de montage van bestaande leidingen opsporen. Als de kern van de lekkage is opgespoord, zijn onze loodgieters in staat het probleem duurzaam te herstellen.

Ook wanneer spoed vereist is kunt u natuurlijk bij ons terecht in Maastricht en omgeving. Dag en nacht, ook in het weekend. Ongeacht het moment van de dag of nacht, we staan voor u klaar. Aarzel geen seconde, vooral niet als u door een lekkage risico loopt. Bel nu met 043 - 205 06 00 voor een snelle en vakkundige oplossing van uw lekkage.