Lekkage Maastricht

Kerkhofs Service is in Maastricht en omgeving gespecialiseerd in het verhelpen van lekkages. Vaak is het moeilijk vast te stellen waar het probleem zich voordoet in uw leidingwerk. Met een speciaal cameraatje sporen we het lek op. U kunt ons ook inschakelen voor het aanleggen, onderhouden en controleren van waterleidingen om op die manier lekkage te voorkomen. Wij zorgen ervoor dat alle voorzieningen en aansluitingen zijn aangebracht voordat u uw keuken, badkamer of toilet plaatst. Een goede samenwerking met u als opdrachtgever is bij al onze werkzaamheden het uitgangspunt. Door korte communicatielijnen worden discussies en problemen achteraf voorkomen. Uw klus is bij ons in goede handen! Als geen ander begrijpen onze loodgieters dat lekkage u altijd overvalt en nooit gelegen komt. Daarom proberen wij u altijd zo spoedig mogelijk te helpen. In veel gevallen is dit al binnen 24 uur na de meldingen.

Herstel na lekkage

Waterlekkage komt vrijwel altijd op een ongelegen moment. Wij zorgen ervoor dat de problemen in uw huis snel worden verholpen! Het is echter nog beter om dergelijke ongemakken te voorkomen, laat uw leidingen daarom altijd aanleggen door een erkende loodgieter. Ons bedrijf beschikt over deze erkenning en is staat om een perfecte waterinstallatie af te leveren, zodat u geen hinder zult ondervinden. Wij kunnen u onder andere helpen met het aanleggen of repareren van waterleidingen, het plaatsen van sanitair en het verhelpen van een lekkende kraan.

Hulp bij lekkages inschakelen

Zoekt u in de regio een expert die installaties kan aanleggen of lekkages kan verhelpen? Neem dan contact op met onze ervaren vakmannen van ons loodgietersbedrijf.Wij zijn te bereiken op 043 - 205 06 00 voor een afspraak. Als u liever via de mail contact heeft, vul dan even ons contactformulier in.