Badkamer Maastricht

Zoekt u een ervaren badkamer installateur in de regio Maastricht? Neem dan eens contact op met Kerkhofs Service. We beschikken over uitgebreide kennis en kunde. Bovendien gebruiken we alleen de beste materialen. Bij ons bent u verzekerd van vlugge en vakkundige service!

Bad of douchebak plaatsen?

Of u nu een complete badkamer installeren wilt, of alleen een inloopdouche maken wilt of uitsluitend kiest voor een bad plaatsen: wij kunnen het voor u verzorgen. Weet u nog niet zo goed wat uw wensen nu precies zijn, of zoekt u een expert die met u mee kan denken? Klop dan gerust aan bij onze vakmannen. We komen dan bij u in Maastricht of omstreken langs om de locatie van de badkamer te inspecteren, en luisteren naar uw wensen. Die combineren we met onze ervaring, waardoor u zeker bent van een prachtig en duurzaam resultaat.

Badkamer repareren of renoveren

Zit er een scheurtje in uw badkuip? Moet uw douchecabine gerepareerd worden? Of wilt u de gehele badkamer laten vernieuwen? Naast de aanleg van badkamers kunnen we u ook van dienst zijn op het gebied van reparatie en renovatie. We zorgen er vervolgens voor dat de gehele kamer er weer als nieuw bijligt. Zo gaat de badkamer weer jaren mee!