Leidingwerk in Maastricht

Laat u een nieuwbouwwoning bouwen, en bent u op zoek naar een specialist in leidingwerk aanleggen? In de regio Maastricht vindt u die bij de vakmannen van Amory Installatietechniek. We hebben ruime ervaring op het gebied van leidingen, en zetten deze met plezier voor u in. Zo bent u verzekerd van het best mogelijke resultaat!

Expert in aanleggen

Wilt u een buitenkraan aanleggen, of CV leidingen? Of gaat het om een afvoer aanleggen? Van gasleiding tot waterleiding aanleggen: u kunt altijd rekenen op onze ervaren loodgieters. We komen altijd eerst bij u langs om de situatie te inspecteren en uw wensen te horen. Op basis daarvan stellen we een plan van aanpak op. Leidingwerk aanleggen luistert nauw, daarom gaan we altijd heel precies te werk. Dat voorkomt hinder en snelle mankementen in een later stadium. Als expert in leidingwerk aanleggen zijn we u met plezier van dienst.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze aanpak? Of wilt u ons meteen inschakelen voor het aanleggen, verleggen of repareren van uw leidingwerk? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in, of bel ons op het telefoonnummer 085 - 432 02 44. In Maastricht en omstreken kunt u op ons rekenen!

Wij hanteren een starttarief van €67 voor het eerste uur en vervolgens een vast uurtarief van €47. Neem contact op voor meer informatie.