Toilet Maastricht

Heeft u wc werkzaamheden die u graag aan een specialist wilt uitbesteden? In de regio Maastricht kunt u hiervoor Kerkhofs Service inschakelen. Van toilet plaatsen tot wc repareren: wij zijn u graag van dienst. We bieden goede en gunstige service, en staan in spoedgevallen bovendien 24 uur per dag voor u klaar. Hoe groot of klein uw klus ook is, onze medewerkers zetten zich altijd voor 100 procent voor onze klanten in.

Toilet renovatie of reparatie

Uw wc loopt door? Het toilet is verstopt? Of wilt u de wc pot vervangen? Voor elke vraag op het gebied van toilet renovatie en reparatie kunt u bij ons terecht. Wanneer u contact met ons opneemt, komen we zo snel mogelijk bij u langs om de situatie te bekijken. Als het om reparatie gaat, kunnen we dat in de meeste gevallen meteen voor u verzorgen!

Urinoir of hangend toilet plaatsen

Niet alleen voor renovatie- en reparatiewerkzaamheden kunt u bij onze professionals terecht. Ook voor een compleet toilet plaatsen kunt u op ons rekenen. Wilt u een staand of hangend toilet plaatsen, of wilt u uw wc-mogelijkheden uitbreiden met een hygiënisch en waterzuinig urinoir? We voeren het met plezier voor u uit. Voor alle klussen op toilet gebied staan we in Maastricht en omgeving voor u klaar!