Gasleiding Maastricht

Veel klussen in en om huis kan een handige doe-het-zelver zelf verrichten. Soms is het echter verstandiger om een vakman in te schakelen. Dat geldt bijvoorbeeld voor gasleiding aanleggen. Bij werken met gas zit een ongeluk immers een klein hoekje. Zoekt u een ervaren vakman voor uw gasleidingopdracht? In de regio Maastricht kunt u hiervoor terecht bij Kerkhofs Service. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en zetten uw veiligheid altijd voorop. Zo kunt u vertrouwen op snelle en zorgvuldige service.

Gasleiding verleggen of vervangen

Niet alleen voor gasleiding aanleggen kunt u een beroep doen op onze specialisten. Wilt u gasleiding vervangen of verleggen? Ook in deze gevallen staan we voor u paraat. Het kan zijn dat u verbouwplannen heeft, en dat de leidingen daarom op een andere plaats moeten liggen. Of misschien beginnen de leidingen te roesten. Dan is het hoog tijd voor vervanging! Anders kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Heeft u toch zelf uw gasleiding aangelegd? Laat de constructie dan altijd nakijken door een professional. Dan weet u zeker dat eventuele zwakke plekken meteen worden hersteld.

Meer weten, of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor alle vragen en klussen op het gebied van gasleiding staan wij in Maastricht en omstreken voor u klaar!